Østfold Fuglehundklubb ønsker deg velkommen som deltaker på vår utstilling for stående fuglehunder (gruppe 7) på Hafslund Hovedgård i Sarpsborg lørdag 3. juni kl. 09:00. Eldri Kjørren dømmer Engelsk Setter og Gordonsetter, og Trygve Heyerdahl dømmer øvrige i gruppe 7.

Påmelding til utstillingen går gjennom NKK på WEB. Se terminlisten ved å trykke her.

På utstillingen har vi også:

  • Valpeshow for hunder i gruppe 7. Alder 4 til 9 mnd. Påmelding på stedet.
    Gebyr kr 100,-.

  • Barn og Hund uformell konkurranse for de håpefulle. Påmelding på stedet.
    Gebyr kr 100,-.

  • Apport Apporttrofeèt Her kan alle som har deltatt på utstillingen konkurrere. Påmelding på stedet.
    Gebyr kr 100,-. Bestått prøve her gir rett til apportbevis.

Bli med på utstillingen! Det er viktig for muligheten til å konkurrere om årspremiene og klubbens vandrepremier forøvrig. Om flere hunder står likt med tellende resultat for å kunne vinne vandrepremie oppsatt på våre prøver, vil utstillingspremien telle. Ved likt utstillingsresultat vil premiering oppnådd på vår utstilling ha forrang.

Sølvfasanen bør være kjent for alle. Det er en årspremie i sølv med en høy verdi. Statuttene er slik at resultatet fra utstillingen sammen med en av våre prøver teller. Vi oppfordrer alle som har tenkt å starte på våre prøver til høsten å melde på utstillingen. Da går du ikke glipp av muligheten til å vinne Sølvfasanen.

Nye Bobben er en årspremie oppsatt av Gerd og Ragnvald Thomassen. Det er en krystallblokk med "BOBBEN" som motiv. Statuttene er slik at poengverdi for de 5 beste prøveresultatene inneværende år teller. Men du må ha deltatt på utstillingen og på en av prøvene våre for å kunne vinne den uten at resultatene behøver å telle.

Engelsk setter-Karaffelen Vandrepremie av krystall for engelsk setter på utstillingen. Gjenoppsatt av Hilde og Knut Albech. Går til BIR-vinneren for engelsk setter.

ØFKs Utstillingspokal - Vandrepremie i sølv til vinneren av utstillingen.

Møt frem til en hyggelig dag med sosialt samvær, og sosial trening for hunder spesielt.


Styret i ØFK

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel