Her kommer en rapport fra vår nyoppstartede ungdomsgruppe:Etter at det på årsmøtet til Østfold Fuglehundklubb 2017 ble enstemmig vedtatt å starte en ungdomsgruppe, så er vi endelig i gang. Oppstarten ble gjennomført med et informasjonsmøte på Hafslund Hovedgård den 23. mai. Målgruppen for ungdomsgruppen er ungdom som er mellom 15 og 25 år, og som har fuglehund eller som er interessert i fuglehund. Møte ble gjennomført med 5 stykker fra instruktør siden og 6 unge håpefulle som ønsket å være med oss videre.

Ungdomsgruppa ble invitert til sin første felles samling med hunder mandag den 12. juni hos Nina og Jostein på Rampens Hundesenter. Til sammen ble vi hele 14 stykk som møtte opp denne dagen inkludert ledere, foreldre og respektive. Ettermiddagen startet med litt grilling og prat for å bli bedre kjent med hverandre. Vi ville finne ut hva den enkelte ønsket å få ut av denne kvelden, pluss ønsker for hva gruppen skal fokusere på videre. Her ble det ytret ønsker om alt i fra lydighet til apport, utstilling, jakt og ikke minst jaktprøver. Når gjengen var ferdig bespist og alle hadde fått sagt sitt, hentet vi hundene for å starte treningen. Det ble lagt fokus på lineføring og kontakt i første sesjon. Her var det mange engasjerte hundeførere som fikk en fin progresjon under kyndig veiledning av Nina og Vidar før vi tok en liten kakebit og kaffepause. Andre sesjon bestod av linjeføring og innkalling med provokasjon før vi avsluttet det hele med støkkmaskin og fugl i luften med fokus på ro i oppflukt. Vi må kunne si at første samling ble en suksess! Her var det herlige engasjerte førere/eiere som lot seg instruere, og som oppnådde fin progresjon ut i fra sitt eget utgangspunkt. Vi gleder oss til å jobbe med denne gjengen videre!

Neste samling blir hos Fredrikstad Hundepensjonat ved Vidar Magnussen onsdag 28 juni klokken 18:00.

Dersom det er noen nye som ønsker å bli med i gruppa er det bare å ta kontakt med Vidar Magnussen på e-post eller mobil 95 78 04 69 evt. Olav Eriksen, tlf 95929562. Vi har plass til mange flere engasjerte ungdommer!

Trykk på bildene for å se de i større format.

  

 

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!