Velkommen til årets klubbmesterskap den 25. november 2017. Vi avslutter dagen med hyggelig julebord på kvelden. På julebordet vil det være høytidelig premieutdeling.

Klubbmesterskap 

Det konkurreres i UK for hunder under 2 år og AK for hunder over 2 år.

Startavgift kr. 100,- pr. hund Dette betales kontant eller Vipps ved oppmøte. Påmelding sendes til
innen 18. november. Mailen skal inneholde navn på hund, rase, fødselsdato, klasse (UK/AK) og navn på fører. Det blir innledende runder med kvalifisering og finale senere på dagen.

Dette er også en glimrende anledning for de som er uerfarne på jaktprøve da man vil få god veiledning, tips og tilbakemeldinger underveis hele dagen. Prøven vil også i år ha en uformell atmosfære, og ingen hunder blir slått ut.

Oppmøte: Hafslund Hovedgård kl.09.00


Kontaktpersoner:           Per Dahle, tlf  948 39 950
                                    Lars Erik Gutubakken, tlf 982 03 427


Julebord


Julebordet vil i år bli arrangert på China Plaza i Sarpsborg kl. 19.00. Vi har reservert 20 plasser så her er det førstemann til mølla prinsippet som gjelder. Håper så mange som mulig vil komme å avslutte en hyggelig klubbprøve med god mat! China Plaza er kjent for god mat og god service.
Er det noen som ønsker deres populære RIBBESPESIAL PÅ KINESISK VIS eller Den tradisjonelle norske juletallerken, må disse forhåndsbestilles.

Man kan ved å gå inn på www.chinaplaza.no for å se menyen.

Påmelding til julebordet sendes på mail til: , innen 18. november. Hvis dere ønsker noe av det som må forhåndsbestilles, må dere informere om dette i påmeldingsmailen.

Vi gleder oss til et koselig klubbmesterskap, og et flott julebord som avslutning.

Vel møtt!

Styret

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!