Nyhetsarkivet

Bruk søkefeltet for å finne aktuell informasjon

Østfold Fuglehundklubb lanserer ny nettside
Featured

Østfold Fuglehundklubb lanserer ny nettside

ØFK har lenge hatt et ønske om å få på plass en ny hjemmeside for ØFK. Endelig er vi nå i mål og har nå gleden av å vise frem en nettside som er mer oversiktlig og hvor det er lettere å finne frem til nyttig og relevant informasjon for våre medlemmer. Det er også benyttet en mer moderne løsning som også er bedre tilpasset bruk på mindre skjermer.

Vi har valgt å fokusere på nyheter, aktivitetskalender med rikholdig program gjennom året og en egen nedlastingsseksjon (hente filer/dokumenter) som mange sikkert vil kjenne igjen fra den gamle nettsiden. Men den nye nettsiden har langt færre menyvalg og en enklere struktur på nyhetsartiklene. Det er enkelte elementer vi fortsatt jobber med, bl.a. å få på plass flere samarbeidspartnere, dette vil bli oppdatert så snart det er klart.

Om det er noe du savner, eller har innspill på til innhold, hører vi gjerne fra deg, send oss en epost til Denne e-postadressen er beskyttet mot programmer som samler e-postadresser. Du må aktivere javaskript for å kunne se den. eller bruk kontaktskjemaet på nettsiden.

Med vennlig hilsen
Styret i Østfold Fuglehundklubb