I samarbeid med NVK Østfold har vi gleden av å invitere til onsdagssamlinger med fokus på grunndressur, kontakt og sosialisering! Første samling er onsdag 26. april, og deretter samles vi hver onsdag fremover. Samlingene varer fra klokken 19.00 og til ca 20.30, og vi holder til på Bekkhus i Sarpsborg.

Vårt mål er å komme sammen og trene hund, dele erfaringer og kunnskap, og ikke minst ønsker vi å ha det hyggelig i godt selskap.

Informasjon hentet fra artikkelen til NVK Østfold:

Dette vil vi ha fokus på: Grunndressur, kontakt, sosialisering, sitt, innkalling, lineføring, apport mm. Vi vil presentere forskjellige metoder. Ellers er vi lydhøre for deltagerens ønsker og behov.

Bjørn Marius Sørensen, Vigdis Lunde, Sissel Marthinsen, Unn Johannessen og Jahn Stordahl vil dele på å lede samlingene. Vi vil også invitere gjesteinstruktører.

Ingen aldersgrense på to eller firbente. Kom som du er, med  mye, lite eller ingen erfaring, dette krever ingen forkunnskaper. Vi skal lære sammen. Familien er velkommen. du/dere behøver ikke å delta hver gang.

Pris for alle gangene er 100 kr.

Alle type hunder er velkommen. Blir det mange hunder, deler vi gruppen etter alder og ferdigheter. Ta med deg noe å drikke til deg og hunden, husk godbiter dersom du benytter dette i trening. I pausen fyrer vi i bålpannen.

Vennlig hilsen NVK Østfold og Østfold Fuglehundklubb
Bjørn Marius Sørensen, Vigdis Lunde, Sissel Marthinsen og Jan Stordahl


http://vorsteh.no/nvk-ostfold-vi-fortsetter-med-onsdagssamlinger-pa-bekkhus-na-i-samarbeid-med-ostfold-fuglehundklubb/

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel