Utstilling

I forkant av vår utstilling ønsker vi å tilby våre medlemmer et helt spesielt kurs i år. Vi har vært så heldig å få Anne Buvik fra Fredrikstad til å komme og holde kurs for oss. 

Anne er oppdretter av engelsk springer spaniel og har vært utstillingsdommer i flere år.

Kveld 1: Tirsdag 21.mai kl 18-20

Halvtimes forelesning: Hvordan presentere hunden på best mulig måte på utstilling? Deretter praktisk ringtrening med egen hund.

Kveld 2: Torsdag 23.mai kl 18-20

Tre kvarters forelesning: Hvorfor har vi utstilling/rask gjennomgang av utstillingssystemet – hvorfor varierer premieringene, og hva ser dommerne etter? Deretter praktisk ringtrening med egen hund.

Sted : Klubbhuset, Skjelinveien 38, Torp
Pris :  300,- for medlemmer (600,- ikke-medlemmer)

Bindende påmelding til Lone på 924 35 771 eller mail .

Når en rase skal bedømmes, blir det først foretatt en kvalitetsbedømmelse. Her kan flere hunder få samme premiegrad, avhengig av hvor gode de er etter sin rases standard.

Les mer …

 utstillingteknikk

Å forklare utstillingsteknikk er ikke lett, men jeg skal i grove trekk prøve å forklare.

Har du et speil fra gulv til tak er det fint å trene hunden foran dette. Da ser du det samme som dommeren. Det er nemelig ikke så lett å se ovenifra hvordan vi stiller opp hunden ved siden av oss.

Les mer …

Inne i ringen arbeider dommeren, skrivehjelpen og ringsekretæren. Sistnevnte roper opp nummerenenår en ny klasse skal inn. Da gjelder, det å væreferdig og komme seg raskt på plass i nummerorden. Katalognummeret man har fått tilsendt, skal festes på jakken så det er lett synlig for dommeren.

Les mer …

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

LOGO RC 485

 

 

 

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!