Medlemmene fikk informasjon om ØFK sin deltagelse i kampen og hva vi bidrar med av våre ressurser.  Viktig blir det fremover å holde fokus på dette og hvilke andre aktiviteter vi kan tilby medlemmene våre.

To medlemmer fikk tildelt klubbens Gullmerke i år og om kandidatene sier Gullmerkekomiteen følgende:

Lone Gudim:

En person som i mange år har vært aktivt medlem i klubben. Har sittet i styret i flere perioder med viktige roller. En dyktig instruktør for klubbens aktiviteter. Har i flere år administrert medlemmenes premieringer. Har tatt dommerutdannelse og har gjentatte ganger dømt klubbens jaktprøver, i tillegg har hun også vært prøveleder under NM .Vært dommeransvarlig og flere ganger måtte sette flere egne dyktige vorstehhunder på vent pga dommermangel.

Vi har derfor gleden av å tildele Lone Gudim klubbens gullmerke.

Helge Kristiansen:

En person som har vært medlem i to omganger både på 70-80 tallet og utpå 2000 tallet. Har oppnådd gode premieringer på sine hunder. Er en ihuga jeger i inn- og utland. Bidratt i fugl og farm og hatt terrengansvar i flere år. Gjennom mange kontakter både privat og i næringsliv var han en viktig person i NM komiteen som sponsoransvarlig. Som leder i klubben i to år kan vi takke han for at vi sitter i eget klubbhus.

Vi har derfor gleden av å tildele Helge Kristiansen klubbens gullmerke.

Helgstua

I tillegg ville klubben gjøre ekstra ære på Helge da ØFK ikke ville ha hatt det flotte klubbhuset som vi har i dag uten han. Med Helge sin "stå-på-vilje" og store engasjement, fikk han det til å skje sammen med en stor dugnadsgjeng. Vi skylder Helge en stor takk for innsatsen som ble lagt ned fra 2018 til huset sto ferdig og klart for våre medlemmer. 

Klubbhuset vårt skal fra 15.mars 2023 hete Helgestua.

ØFK CUP

Mange premier har blitt utdelt til våre medlemmer i løpet av 2022. I mangel på mulighet for deltagelse på lavland her hjemme har noen av våre medlemmer reist over til Danmark og Sverige og høstet flotte premier der.

Alle premierte og info finner dere på vår nedlastigsside. under Vinnere ØFK Cup.

Vennlig hilsen

Lone

På vegne av styret i ØFK

Leter du etter noe?

180x500-Stott-oss_med_din_Grasrotandel
 

Samarbeidspartnere

 

Ledig annonseplass
Kontakt
dersom du ønsker
å annonsere her!